Permanent Beauty By ashley

Home Prijzen

Wimperextentions

Bij de Volume Wimperextentions worden er meerdere 'haartjes'op 1 eigen wimperhaar gezet. Bij de One-By-One Wimperextentions word er 1 extention op 1 eigen wimperhaar gezet.

Lipblush

Lipblush, ofwel full lips PMU. Dit is een permanente make-up techhniek waarbij lagen van pigment op de lippen worden aangebracht. Dit zorgt voor een kleur en een duidelijke vorm in de lippen.

Ombrepowder brows

Bij de Ombrepowder brows techniek worden de wenkbrauwen van licht naar donker ingeschaduwd.

PMU Eyeliner

U kunt terecht voor verschillende soorten PMU eyeliners. De infralash, Shaded Eyeliner en de classic eyeliner. (Met of zonder wing)

One-By-One Wimperextentions

Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei, blijven de haartjes 4 weken zitten. deze techniek is bedoeld voor mensen die verlenging van de wimpers willen, en gaan voor een natuurlijke look. Het plaatsen van een nieuwe set One- by- One wimperextentions duurt ongeveer 1.5 uur.

One-By-One Prijs
Nieuw set 60,-
Opvullen na 2 weken 30,-
Opvullen na 3 weken 40,-
Opvullen na 4 weken 45,-
*Na 5 weken geldt prijs van een nieuwe set 60,-

Volume Wimperextentions

Bij de Volume Wimperextensions worden er meerdere synthetische haartjes op de eigen wimperhaar geplakt met een speciale lijm. Deze nep haartjes kunnen variëren in dikte en lengte waardoor er een vol natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting omdat de extensions aan je eigen wimperhaartjes worden geplakt. De wimperextensions blijven ongeveer 3 tot 5 weken zitten.

Volume Prijs
Nieuw set 75,-
Opvullen na 2 weken 35,-
Opvullen na 3 weken 45,-
Opvullen na 4 weken 55,-
Opvullen na 5 weken geldt de prijs van een nieuwe set 75,-

Powder Brows

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen zachtjes ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar buiten toe donkerder waardoor er een mooie overgang wordt gecreëerd en het een strak natuurlijk en zacht wenkbrauw effect geeft. Vergelijkbaar met als de wenkbrauwen worden ingekleurd met poeder. Na ongeveer 1,5 jaar dient het weer opgefrist te worden.

Powder Brows Prijs
2 Behandelingen 320,-
Nabehandeling 120,-

Permanent Eyeliner

Een Permanent Eyeliner geeft je ogen een vollere en heldere oogopslag. U kunt er voor kiezen om alleen een boven eyeliner te laten zetten of onder en boven, of alleen een onder eyeliner. Hoelang de pigmentatie blijft zitten is bij iedereen verschillend. De eyeliner blijft ongeveer 3 tot 5 jaar mooi zitten.

Eyeliner Prijs Nabehandelingen (Na 1 tot anderhalf jaar)
Eyeliner boven (dun) 160,- (2 behandelingen) 80,-
Eyeliner onder en boven (dun) 200,- (2 behandelingen) 90,-
Brede eyeliner met wing 250,- (2 behandelingen) 100,-
Brede eyeliner met wing onder en boven 290,- (2 behandelingen) 100,-
Infralash eyeliner 160,- (2 behandelingen) 80,- (na 2-3 jaar)

Shaded Eyeliner

De Shaded Eyeliner loopt over van donker naar lichter. Er worden soms wel 3 of 4 verschillende kleuren gebruikt op die manier creëer je een smokey eye effect.

Eyeliner Prijs Nabehandelingen (Na 1 tot anderhalf jaar)
Shaded eyeliner boven 250,- (2 behandelingen) 130,- (Na 2 tot 3 jaar)
Shaded eyeliner onder en boven 290,- (2 behandelingen) 150,- (Na 2 tot 3 jaar)

Lipblush

Lipblush, ofwel full lips PMU. Dit is een permanente make-up techhniek waarbij lagen van pigment op de lippen worden aangebracht. Dit zorgt voor een kleur en een duidelijke vorm in de lippen.

Prijs Nabehandeling (Na 1 jaar)
250,- 175,-